login
Inicia sessió

register
Registra't

ANDREAA'

mentre el món es mou

feia un munt que no em pasava pel flog.cat però avui m'ha donat per pasar-m'hi

Mentre el món es mou, els dies van passant, si ara en ve un de nou, demà ja haurà marxat. A l'ombra d'un miratge perseguia el sol com un ocell d'estiu, va volar més alt de tots esperant la sort, somiava el més gran desig però va atrapar-lo el temps. i ara el meu somni és un record, de nit és un malson. Tot l'esforç no va servir de res, no n'hi ha prou amb ser el millor, així funciona el joc.
El present s'acaba en un moment, mentre el món es mou, els dies van passant, si ara en ve un de nou, demà se'n va.
Ella era salvatge, va cremar el seu cos per abraçar un estel, va cedir-li els seus colors, va donar-li el cor a canvi d'un troç de cel, sense esperar res més. I ara que l'estel es fon, també l'escombra el vent, no només pots viure pels demés.
Busca un pont de salvació, vol fer anar enrera el temps, però va com tots portada pel corrent i és estrany, estrany, és estrany.
Mentre el món es mou, els dies van passant, si ara en ve un de nou, demà ja és tard i és estrany, estrany, estrany, estrany, és estrany.
Mentre el món es mou, els dies van passant, si ara en ve un de nou, demà se'n va i serà estrany, i serà estrany, i serà estrany i serà estrany. Mentre el món es mou, els dies van passant, si ara en ve un de nou, demà ja haurà marxat.
Mentre el món es mou, els dies van passant, si ara en ve un de nou, demà ja no hi serà. mentre el món es mou, els dies van passant, si ara en ve un de nou, demà ja haurà marxat.

muakks(K)

Comentaris (4)01-06-2010 19:12:22

danioldaniol blog, 01-06-2010 19:17:10

Vinga, t'anirem seguint ;) (K)

apalomaresapalomares blog, 01-06-2010 19:24:21

m'agrada ^^, et seguisc :)

amorclandestiamorclandesti blog, 01-06-2010 21:02:06

m'agrada :)

marina7fcbmarina7fcb blog, 01-06-2010 23:23:45

sooopa :) un ptonet andrea!

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: